Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Italiaaaaaaaaaaaaaa

Geschreven door Eline op 03/07/2007
Het is uit met mijn vriendje, en ik meen het dit keer cht. Ik was het he-le-maal zat. Eerst hadden we ruzie omdat ik niet zeker wist of ik met hem op vakantie zou gaan. Ik wilde ook wel graag met vriendinnen. Ik dacht dat ik moest onderduiken. Hij flipte helemaal toen ik ?t hem vertelde... Toen ik besloot toch met hem te gaan, was er een ander dilemma. Waar gaan we heen? Meneer wilde een sportieve vakantie, mountain-biken enzo. Pfft, zie je het voor je? Voor mij is een vakantie een chte vakantie als ik met m?n luie reet niet meer van de strandstoel af hoef te komen. Oh, en als klap op de vuurpijl heeft de eikel met een vriendin van mij gezoend. Dus nu ben ik in n klap een vriendje en een vriendin kwijt. Maar ik heb er geen traan om gelaten. Ik heb het veel te druk met mijn vakantie plannen.
Ik heb een reisje gewonnen naar Itali! Geheel verzorgd voor twee personen. Samen met mijn beste vriendin Marieke ga ik heerlijk genieten van het Italiaanse eten, het Italiaanse ijs, het strand, de zon, de zee en vooral: vrijgezelle leven! Italianen zijn namelijk echte goden om te zien. Dus dat reisje komt goed uit..

 
  • Reactie door hipo op 05/03/2008
    dom
  • Reactie door susanne op 23/06/2008
    HOOI, wie wil daar nou niet liggen. wij gaan ook naar italie. maar bij ons zal het er niet zo mooi uitzien :(. veel plezier daar. xxx susanne
  • Reactie door LOES op 12/06/2009
    wat een loser . ga lekker naar itali en forget him ! veel plezier .