Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Verslag van de groene loper!

Geschreven door Scholieren.com op 28/06/2007
Wij mochten twee gelukkige prijswinnaars naar de premire van Shrek the Third sturen. Lees hier het verslag van de winnaars:

Op dinsdag 12 juni kreeg ik een meeltje dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor de premire van Shrek. Ik was hartstikke blij en belde gelijk n van mijn vriendinnen op om mee te gaan. Zij reageerde even enthousiast als ik. Nadat we een leuke outfit voor in de bioscoop hadden uitgekozen vertrokken we naar Tusschinski, daar aangekomen bleek iedereen in gala te zijn, gelukkig hadden we allebei nog wel een rokje aan dus het viel mee..We kwamen over de groene loper naar binnen, en eenmaal binnen kregen we een groenachtig drankje aangeboden. Er waren in het begin nog geen bekende mensen dus wij gingen alvast in de zaal zitten.. Nadat we echter in de grote zaal waren gaan zitten, werden we er uitgegooid omdat we een kaartje hadden voor een klein zaaltje ernaast. Dat was wel jammer, want daardoor hebben we Cameron Diaz en Antonio Banderas niet in het echt gezien, alleen maar op de live-filmopnames..

Toen alle bekende sterren eindelijk gearriveerd waren en Cameron Diaz en Antonio Banderas in de grote zaal nog even wat hebben gezegd, gingen de Amerikaanse sterren weer weg, om hun vliegtuig te halen en begon de film. Het was een hele leuke en grappige film.

Daarna gingen we naar de afterparty in Escape, en zagen we nog een aantal bekende Nederlanders, waaronder Froger, Daphne Deckers, Marco Borsato en Tygo Gernandt.. Het was alleen een beetje erg druk dus we hebben geen foto?s kunnen maken met BN?ers.

Na een uurtje op de afterparty geweest te zijn gingen we naar huis en kregen we nog een goodie-bag met het nieuwe luchtje van Marc O'Polo, shrek-koekjes, shrek-sleuterhanger en nog wat andere dingen ..
Al met al was het een hele leuke avond! Jammer van het kleine zaaltje..

Groetjes Bonny en Sara