Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Schooltv

Geschreven door Ceyda op 22/06/2007
Hebben jullie dat nooit, heimwee naar de basisschool? Na half vier ?s middags lekker niks meer doen, en woensdagmiddag lekker bij een vriendinnetje spelen. Wat een luizenleven. En herinneren jullie je de schooltv nog? Moffel en Piertje, het Schooltv Weekjournaal, en Het Nieuws uit de natuur?Ik heb net via uitzendinggemist het Nieuws uit de natuur gekeken. Het was een aflevering over vogels en vleugels (20 april 2007). De presentatrice wilde zelf ook vliegen, en ze bouwde een complete set vleugels. Waar ze natuurlijk geen centimeter mee van de grond kwam.

Het is best maf, ik heb nu pas door hoe ontzettend kinderachtig en perfect die programma?s in elkaar zijn gezet. Toen ik als stoer groep zeven meisje dat op school keek had ik het gevoel dat ik ontzettend hoogstaande programma?s aan het kijken was.

Nu voel ik me heel slim als ik naar Discovery kijk. Als ik later wetenschapper ben, denk ik misschien wel hetzelfde over Discovery als ik nu over die basisschoolprogramma?s denk. Laten we slim worden!

 
  • Reactie door jFlame op 22/06/2007
    w aar vind je dat dan? ?
  • Reactie door Ceyda op 23/06/2007
    -naar www.uitzendinggemist.nl -bij 'zoek een uitzending' 'nieuws uit de natuur' intypen -op de (onderste) hit 'nieuws uit de natuur' klikken. Succes!
  • Reactie door karlijn van 't maf op 23/03/2009
    dat is echt zo mooi geschreven