Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Aai 'n haai!

Geschreven door Ceyda op 19/06/2007
Ik weet dat de gemiddelde jongere die een weekendje weg gaat het liefst feest, luiert, winkelt en slaapt. Niets mis mee, maar ik heb eens iets heel anders gedaan. Ik ben een weekendje naar Texel geweest, en ik ben naar Ecomare geweest, het centrum voor wadden- en noordzee.Ontzettend interessant en leerzaam. Wist je bijvoorbeeld dat een zeehond gigantische klauwen had om grote vissen mee open te rijten? Van de verzorger mocht ik een kleine haai aaien. Da?s toch wel bijzonder hoor. Helaas mocht ik de zo lief uitziende zeehonden niet aanraken; ze hebben de bek van een roofdier. Ze zouden je hand er maar afbijten!

Er waren drie bassins met zeehonden. Bij het voeren van de zeehonden in bassin n en twee vlogen er steeds meeuwen overheen om een visje mee te pikken. Bij bassin drie niet. ?Weet je waarom?? vroeg de verzorger. Dat wist ik niet. Het was omdat zeehond Jantje ooit eens een meeuwenboutje had geprobeerd.

Bijzondere en leuke verhalen heb ik gehoord. Zeker niet saai, kinderachtig of oubollig. Gewoon eens afstappen van je standaard invulling van een weekendje weg! En trouwens, 's nachts is Ecomare niet geopend, en in discotheek 'de Toekomst' kun je prima feesten!

 
 • Reactie door rotulador op 24/06/2007
  Die zeehonden zien er nog wel zo vertederend uit!
 • Reactie door jay op 25/06/2007
  de toekomt is vet jah klopt woon jij op texel?
 • Reactie door Ceyda op 25/06/2007
  Nee, ik was een weekendje weg naar Texel. Het is daar zo mooi, ik zou er wel willen wonen!
 • Reactie door shanequa op 27/06/2007
  ik wil graag naar nederland gaan
 • Reactie door melanie op 27/06/2007
  ik heb een mooie dochter
 • Reactie door Halime op 05/07/2008
  owkey....wat heeft je mooie dochter hier mee te maken?...........:S