Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Daar gaan ze weer!

Geschreven door Ceyda op 15/06/2007
Ik ben voor niemand bang.
Nederlandse liberalen houden hun hart vast, de tweestrijd in de VVD is naar een nieuwe fase gegaan. Rita Verdonk zou haarzelf graag als leider van de VVD zien, maar nummer n Mark Rutte wil dat natuurlijk niet. De laatste heeft eindelijk zijn vuist op de tafel geslagen en nu moest het toch maar eens afgelopen zijn. Want ja, waar moet je op stemmen als liberaal, wanneer de VVD geen optie meer is?
Veel mensen vinden de groep van Wilders net iets te extreem, terwijl de andere partijen niet liberaal genoeg zijn. De VVD is al jaren gevestigde orde in Nederland. In Paars, onder Wim Kok, en ook in de vorige kabinetten Balkenende was VVD deel van de regering. Gerrit Zalm - held! - is jarenlang als VVD'er minister van Financin geweest. Zou hij geweten hebben, dat de VVD nu verscheurd wordt?
Het liefst zie ik natuurlijk dat de VVD gewoon de partij blijft die het al jaren is. Ook al ben ik het niet altijd eens met hun standpunten. Het is een degelijke en betrouwbare partij, die in mijn ogen ook in de oppositie van immens belang is voor dit land.
Dus ook ik houd mijn hart vast bij het nieuws over de VVD. Het wordt tijd dat er een oplossing komt voor het leiderschapsprobleem. Als Rutte nu standhoudt en laat zien dat hij onbetwist leider is, dan zou het allemaal nog wel goed kunnen komen. Persoonlijk heb ik vertrouwen in die man. Zoals hij zelf al zei, later in het artikel: "Ik ben voor niemand bang."
Precies, zo zeg je dat! En nu je er ook nog naar gedragen.

 
  • Reactie door Nick op 15/06/2007
    haha, over 3 maanden vallen ze elkaar weer aan...sukkels!!!
  • Reactie door Callme op 13/03/2008
    Leuk om te weten? NEE