Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Het is 'seksweek' op Scholieren.com. Samen met de Sense Infolijn geven we antwoord op al jouw seksvragen. 

Alles over seks Alles over seks

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Van zwembadmarokkaan tot speedostakker?

Geschreven door Bjorn op 11/06/2007
De Telegraaf bracht gisteren opmerkelijk nieuws naar buiten: in Brussel lijken ze de oplossing te hebben gevonden voor de jarenlange problemen rond met name Marokkaanse relschoppers in zwembaden. Tot nu toe worden elke zomer honderden meisjes lastiggevallen. De oplossing is duidelijk, doch gewaagd: de Marokkaanse jongeren zouden alleen nog maar een Speedo-zwembroek mogen dragen!Speedo? Precies, zo?n te strakke ballenknijper waarin zelfs Pieter van den Hoogenband vr zijn eerste gouden plak nog niet dood in gevonden wilde worden. Het idee hierachter is dat de stoere knullen zich te open en bloot zullen voelen in deze luttele centimeters stof, en voortaan ergens anders hun agressie en geilheid zullen uiten. Tja, dat klopt natuurlijk wel: als normaliter stoere, shortsdragende slicko kun je je met zo?n ballenknijper aan je kont niet meer vertonen bij je vrienden. En keer van de glijbaan en je hele zaakje bungelt tien centimeter van het midden. Erger nog: na een rondje stroomversnelling hangt je Speedo ineens op je enkels..
Nu begrijp ik wel dat de nood hoog is zwembadland: na zoveel aanrandingen en zelfs verkrachtingen moet het water bij veel zwembaddirecties al aan de lippen staan. Maar ik wil bij deze wl even kwijt dat de irritante, puberale ettertjes echt niet alleen van Marokkaanse afkomst zijn: de keren per jaar dat ik met mijn internationale en multiculturele vriendengroep een bezoekje aan het zwembad afleg, zijn op n hand te tellen; maar het aantal keren dat mijn autochtone vrienden eens gn touwtjes lostrekken of bikinibroekje omlaag schuiven ook. Tja, het spelletje van aan strings trekken en bh?s losknopen gaat eenmaal buiten het zwembad in het klaslokaal gewoon verder. Zlfs in Speedo?

Want to the point, wat heeft het veranderen van zwembroekmarokkanen in Speedostakkers voor zin? Al die chte sexbeluste irritante ettertjes, van welke afkomst dan ook, zullen wel een andere plaats vinden om meisjes te pesten en betasten. Zou dit ooit een serieuze wet worden, dan zal de vloedgolf aan portiekaanrandingen nog groter worden. Het signalement van de daders? Een grote groep hangjongeren, stuk voor stuk met een grote bek en een nog grotere bermudazwembroek. Want tja, het ego van de man is immers net zo groot als z?n zwembroek...

 
 • Reactie door carlo op 11/06/2007
  vet maar waar is t
 • Reactie door coleman333 op 11/06/2007
  Is het handig om aanranders te dwingen hun kleren uit te trekken? In een zwembad? Trouwens, link naar de bron zou handig zijn... Heeft die krant geen website ofzo.
 • Reactie door linda op 12/06/2007
  Wat een onzin zeg!men verplichten een speedo broekje aanterekken, welke achterlijke persoon heeft dit bedacht?
 • Reactie door Suzan op 12/06/2007
  Hahahhaa, ijzersterk:D Wel lullig voor speedo, dat ze bekend staan om lelijke zwembroeken te verkopen:D
 • Reactie door Arne op 13/06/2007
  Weer een symptoom oplossing, je moet niet de symptomen bestrijden maar juist de bron, dus in dit geval de jongeren zelf, en pak de ouders aan die hun kinderen zover laten komen, want een groot deel komt door de opvoeding.
 • Reactie door meisje op 14/06/2007
  het zijn toch niet alln marocanen?! dat is toch rasistme! en meiden kunnen er zelf ook wat aan doen! als er zo iets met mij gebeurd heeft die gene een groot probleem.
 • Reactie door xxMalene op 15/06/2007
  Ja hoor meisje, als zes jongens jou in een hoekje insluiten sla je ze allemaal neer. En het is racisme.
 • Reactie door tm op 25/10/2007
  t hou van je
 • Reactie door Dylan op 08/04/2008
  Dus alle marrokanen moeten een speedo zwembroek aan? Wat een oplossing, alsof dit ooit word ingevoerd. Pure discriminatie en dit belachelijke idee zal nooit in werking komen