Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Je hebt schoenen, en je hebt schoenen…

Geschreven door Eline op 04/06/2007
Vandaag ben ik met een vriendin naar de stad geweest. Ik mest namelijk nieuwe schoenen hebben, aangezien ik van n paar de rits met mijn lompheid kapot heb getrokken, en bij een ander paar hangt de zool eraf. Maar dat is helemaal niet erg. Die schoenen waren niet meer zo in de mode en mijn hobby is winkelen, dus ik zorg altijd wel dat mijn schoenenvoorraad netjes wordt bijgehouden.
Ik de schoenenwinkel in, en ik heb me kapot gelachen. Ik heb voor jullie een prachtige topvijf gemaakt van de meest monsterlijke schoenen aller tijden. Echt lachen!1: Kitsch, kitsch, kitsch, en nog een kitsch.
2: Deze schoen heeft een aparte functie: stofzuigen. Nou, ik kan je vertellen dat ik nog liever op een normale stofzuiger ga staan dan dat ik deze lompe klompen aantrek. Dank u vriendelijk.
3: Hierbij flitst er n vraag door mijn hoofd: ?hoe valt hier in GODSNAAM op te lopen??? Wie durft..
4: Hier moet ik nou cht van huilen.
5. Denk aub niet dat ik deze monsters met n teen aanraak!

Ik zal jullie snel weer op de hoogte houden van mijn winkelavonturen, want ik moet binnenkort ook nog een nieuwe zomerjas, jurk, slippers, ketting, bikini, zonnebril, rokje, broek, topje, pet, oorbellen.. ooh scheie, ik draaf weer door h?
TADAAAA! Mijn aanwinst! Wat vinden jullie ervan?

 
 • Reactie door ana op 05/06/2007
  godsgruwelijk saai, die eerste zijn toch vele malen mooier en orgineler.
 • Reactie door Anita op 05/06/2007
  Nou, ik vind ze leuk hoor;)
 • Reactie door Shirley op 05/06/2007
  ze zijn wel basic he:)
 • Reactie door Derk op 06/06/2007
  Jezus wat loos
 • Reactie door kermm op 06/06/2007
  leeeeeuuk! die van jou dann ea. Dia andere zyn bagger :P
 • Reactie door Celede op 07/06/2007
  Hee.. ik loop ook op 7 cm Plateauzolen =O
 • Reactie door Eva op 08/06/2007
  Oh ja jij hebt echt een verfijnd gevoel voor fashion en trends HAHAHA! Flatjes die in een ver-ver-ver verleden hip waren en nu zelfs gedragen worden door de meest mutsige achterhoekgangers van Nederland. Unoriginal en BORING dus.
 • Reactie door adje kratje op 17/09/2007
  geen opmerkingen over de achterhoek!!!
 • Reactie door Harry op 04/10/2007
  dit zijn toch geen schoenen waar het hier over gaat !. DIT ZIJN SCHOENEN : http://www.freakyfashion.nl/webwinkel/b_4556.jpg
 • Reactie door Manonn op 04/12/2008
  STOM!! EN SAAI KAN JE NIKSBETERS VERZINNEN :s
 • Reactie door els op 28/01/2009
  zijn dat speelgoedjes voor de baby 's of wat?
 • Reactie door jan op 28/01/2009
  wie zou in godsnaam deze schoenen aandoen!!!
 • Reactie door missbabylianne op 12/03/2009
  die croks zijn lelijk :P:P had je geen betere schoenen erop kunen zetten:D:D\ kan je echt niet dragen dan zou je je schamen of niet soms