Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Studie, maar eerst ontspanning!

Geschreven door Tom op 27/05/2007
Het einde van het schooljaar komt steeds dichterbij. Na de kerstvakantie was het twee keer knipperen en n zucht, en nu staat de zomer voor de deur. Gisteren ben ik naar The Number 23 geweest. Een film met Jim Carrey in de hoofdrol. Het leek me eerst wel vreemd, zo'n bekende komiek in een thriller, maar het bleek uiteindelijk best mee te vallen...Voordat ik jullie ga vertellen hoe de film was, eerst school. Daar zit ik op het moment mee. De eindexamens schijnen moeilijk te zijn. Ik zie haast dagelijks wel eindexamenkandidaten puffen, kreunen en steunen. De meesten kijken er dan ook bij alsof ze het niet gaan halen. Nou ja, namens mij nog steeds het beste, ik hoop dat jullie het allemaal gaan halen! Ik ben er bijna bang voor mijn examens.
Het is wel vreemd dat veel mensen van mijn school aan een nieuw stuk van hun leven gaan beginnen. Het beruchte studentenleven. Ik weet zelf nog absoluut niet wat voor een studie bij me zou passen. Iemand suggesties?
Hoe dan ook, gisteravond hoefde ik er niet aan te denken. Ik ben heel de middag in de stad geweest, lekker patat gegeten en daarna de film. Voor de mensen die hem nog niet gezien hebben, ik zal hier echt niks nieuws vertellen. Hij is echt veel leuker als je hem zelf ziet.
De hoofdpersoon (Carrey) vindt zijn leven niet zo interessant meer, tot hij van zijn vrouw een oud boekje krijgt. In dat boekje staat dat alles te herleiden is naar het nummer 23. Bijvoorbeeld elf september 2001, de dag dat de Twin Towers instortten. De hele film draait dus om nummer 23 en als je de zaal eenmaal uitkomt, dan ga je overal het nummer 23 in zien. Best freaky, maar zeker aan te raden!