Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Chathulp bij examens!

Geschreven door Bjorn op 22/05/2007
Ik was dus laatst weer in Nederland, het schijnt dat jullie nu allemaal examens hebben. Ik heb daar geen last van, maar goed, ik heb het al druk genoeg, jullie weten niet wat het is, modellenwerk. Hoe dan ook, ik had dus gehoord dat iedereen dik in de stress zit voor de examens Aardrijkskunde en Geschiedenis. Via via hoorde ik dat er docenten online komen om jullie vragen te beantwoorden.Dus hoe werkt het dan, vragen jullie mij. Nou, eerst dreigen de examens te beginnen, waardoor jullie allemaal in de stress schieten. Daarna gaan jullie naar www.examen.nl, waar je de emailadressen kunt vinden van de leraren die hieraan meedoen. Op die manier kunnen zij online al je vragen beantwoorden en hoef je een stuk minder in de stress te zitten. Het schijnt dat je ook op die site je vragen achter kunt laten voor zowel leerlingen als docenten, maar je weet hoe het gaat, direct antwoord is het beste. Die leraren zijn online twee dagen voor ieder examen tussen 20.00 en 21.00, met het oog op geschiedenis is dat dus zondag online zitten.
Dus als ik jullie was, zou ik die kans nemen, maar zelf hoef ik dat niet zo nodig meer. Hoe zeg je dat, tsja, ik heb er zelf niet zoveel aan, als jullie er beter van worden, waarom zou ik het dan niet vertellen h. :)

 
 • Reactie door LOL op 11/06/2007
  Dit gaat nergens over:P
 • Reactie door MIKE op 11/09/2007
  lijp ga ik ook deon
 • Reactie door Lijp op 04/10/2007
  Dope
 • Reactie door Romy op 04/02/2008
  gefeliciteerd. ;'l
 • Reactie door ikke op 22/04/2008
  nee dit gaat zeker nergens over:P
 • Reactie door EUHM JEUW. op 22/01/2009
  mwhuaua XD xxkuss, my. :D(L)
 • Reactie door ikke op 22/03/2009
  ga ik ook doen dank u voor de raad