Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

High School Musical 3: Héél Amerikaans

Geschreven door Suzan op 06/07/2009
High School Musical 3is? Amerikaans. Hl Amerikaans. De bitch, het knappe meisje dat verkering heeft met de knappe jongen, de nerd? alle ingredinten voor een Amerikaanse blockbuster zitten in deze film.

De film gaat over het senior year van een highschool. De diploma-uitreiking nadert en de scholieren beginnen na te denken over hun studiekeuze. Studeren bij je vriendje in de buurt, kan dat? Moet je daar je studiekeuze wel op afstemmen?

De titel van de film zegt het al: de film bevat veel musicalliedjes. Ze klinken leuk en nodigen uit mee te zingen.

Als je midden in een tijd zit waarin je afscheid neemt van je middelbare school en een grote stap gaat nemen zijn de moeilijkheden waar deze knappe jongeren mee kampen heel herkenbaar.

 
  • Reactie door nikki op 08/07/2009
    coooooool