Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

De NPO is bezig met een nieuwe interactieve videoserie voor scholieren, over persoonlijke dilemma's. Om de serie zo herkenbaar mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Ben je tussen de 15-18 jaar en wil jij meedenken? Vul de vragenlijst in (5 a 10 minuutjes) en maak kans op een Bol.com bon van 10 euro. 

Meedoen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Uitstervend ras: Studentenhuis

Geschreven door redactie op 02/07/2009
De kans dat jij straks in een studentenhuis komt te wonen, wordt met het jaar kleiner. Dat betekent dat je straks niet meer in de kaklucht van een stinkende buurjongen hoeft te zitten. Maar ook dat je straks in je eentje de afwas moet doen, in plaats van gezellig met een stinkende buurjongen.

de Volkskrant legt uit dat dit komt door ingewikkelde huurtoeslagregels, waardoor het duurder is om in een studentenhuis te wonen (je deelt keuken / wc / douche), dan een plekje waar je alles voor jezelf hebt.

Ga jij op kamers, straks?