Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Prijsverslag & Reisverslag

Geschreven door redactie op 30/06/2009
We moesten al vroeg op (6:45!) om op tijd de bus te pakken. Rond 8:00 waren we op het Station in Eindhoven. Uiteindelijk hebben we zo'n 2,5 uur met de trein gereisd, maar toen waren er: Walibi! Het weer zat mee, het was vrij heet, dus gingen we maar op zoek naar de waterattracties.

We waren blij verrast van n van onze Walibi-prijswinnaars een fotoverslagje te ontvangen. Klik verder voor de rest van het verhaal en een aantal foto's. [plaatje:3]

Na eerst een paar andere attracties vonden we de boomstamattractie. Na een half uurtje wachten stapten we in, hopend nat te worden. En toen kwamen we eruit: vrijwel kurkdroog! Wat een tegenvaller met dat weer, haha! Uiteindelijk kwamen we bij de Splash Battle: en daar kregen we (omdat we de doelen niet raakten) een complete douche over ons heen. Lekker met dit weer, maar geen aanrader als het regent!

Rond half vier was het niet meer zo druk en konden we in nog vrij veel attracties, we waren onder andere nog 2x in de Robin Hood (leuke achtbaan!) en nogmaals in de boomstammen waar we nog minder nat waren dan de eerste keer.

Het was echt een superleuke dag! Nogmaals bedankt dat ik de kaartjes heb gewonnen. Ik was nog nooit eerder in Walibi geweest en het was echt leuk! Helaas durfde ik niet in alle achtbanen maar er stonden genoeg andere attracties die erg leuk waren.

Zoals je kunt lezen, wij vonden het echt een superleuke en gezellige dag!
Bedankt!

[plaatje:2]
Groetjes,
Daphne