Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 3 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

CKV Allez!: Sixties!

Geschreven door Bjorn op 31/03/2007
Waar: Gemeentemuseum Den Haag
Wanneer: tot 29 april
Wat: De tentoonstelling 'Sixties! Kunst, mode design, film en fotografie'. Een tentoonstelling over de jaren zestig. Met veel kunstwerken bekend 'uit de boekjes' van onder andere Andy Warhol, Ed van der Elsken en Richard Hamilton. Verder te zien: wegwerpjurken, retro meubels, films met muziek, politiek en heel veel langharige hippies. Ga met je ouders, leuk voor de 'toen ik nog jong was'-momenten. Kun je meteen zien dat de jarenzestig revival zeer terecht is, ze waren behoorlijk hip, voor hun doen!

Je moet er alleen wel even voor naar Den Haag reizen. Maar ach, kun je meteen een bezoekje brengen aan Concrete, om een paar nieuwe sneakers op de kop te slaan.

[Tip]
CKV-1 tip: Welke rol speelde kunst in de maatschappij? Let op de kritische houding van kunstenaars tegenover politiek.

 
  • Reactie door Laura op 22/06/2008
    Bel gewoon naar de Pizza Express lijn en je krijgt mij aan de telefoon